116. NAP

2012.12.17 21:11

 

Szeretném az ismerőseim és a körülöttem lévők szemét felnyitni. Annyira jó lenne olyan emberekkel találkozni akik nyitottak. Akik kimerik mondani gondolataikat, és bátran előhozakodnak spirituális témával is. Sokkal egyszerűbb a fejlődés úgy, hogy a környezet is fejlődik, támogat.

Persze így is tudok fejlődni, de néha utamba áll a sok lehajtott fejű, morgó, panaszkodó ember. No meg az egész környezet látképe. Mégis mi a bajuk az embereknek? Miért nem mernek nyitni, vagy esetleg mosolyogni az utcán?

Velem mostanában egyre többször előfordul, hogy valami mosolyogtató történik – van hogy nevetek is – és így sétálok az utcán egyedül, hogy közben nevetek, mikor eszembe jut. Néha furán is néznek, pedig ez a legjobb dolog, elengedni magad.

Egy ehhez kapcsolódó videó, amit minden embernek meg kellene néznie legalább napi egyszer, és élni vele!!

https://www.youtube.com/watch?v=kKnY8tBLG3g&list=FLMnczmuynC_3HduRkGEJTcA&index=2

Ez egy megrendezett jelenet egyébként, de szerintem így is elgondolkodtató és ha végignézed biztosan nagyot fogsz nevetni! A nevetés ragadós. Az egyik legjobb dolog, amit könnyű „elkapni” a másiktól J

Megint a huszonegyedikén gondolkoztam. Tudom, hogy nem én döntöm el, hogy mi lesz, és nagyon felkészülni se lehet, de találtam egy olyan anyagot ami tudományos oldaláról közelíti meg a témát. A tudományos számításoknak márpedig könnyebben hiszek.

Egy nagyon ritka kozmikus szintű bolygó együttállás várható, ahol nem csupán a naprendszerünk bolygói, de a naprendszerünk, a galaxisunk is egy síkba kerül. Ez az együttállás több ismétlődő ciklus vége, mely kb.310.000 évenként következik be. Egy pólusváltás 13.000 évenként ismétlődik, ez is várható. A Föld egy magasabb rezgésszámra emelkedik, 8Hz-ről 13 Hz-re. Közben a pólusváltás miatt kb. 24-72 órára 0-ra csökken a mágnesesség. A Föld mágnesessége hat minden ember agyára-tudatára. Minden földi faj rendelkezik egy közös tudattal, melyet az állatoknál ösztönnek nevezhetünk. Minden faj összekapcsolódik a Földön, az emberiség rendelkezik ezzel a hálóval. Ezt a tudat hálót a mágnesesség zavarja, így kevésbé hatékonyan működik. A mai mágneses erő 8X10 a 25. hatványon Gauss értékű. Ezen a szinten mi is csupán ösztönként, vagy megérzésként tudjuk használni. Azonban a pólusváltáskor 0 Gauss lesz a szintje. Ekkor az emberek tudata, a gondolatok szintje nem gátlódik tovább, kialakul a Krisztus tudat szabad gondolatainak kritikus tömege, mely emberiség szintű teremtő erőt eredményez. Az emberiség tudatára ébred Önmagának, és önmaga mentális erejének. A 8 Hz a 3. dimenzió, míg a 13 Hz a 4. dimenzió rezgésszáma. Esélyt kapunk, hogy egy szinttel, egy dimenzióval feljebb emelkedjünk. Ezt az esélyt nem tudja mindenki kihasználni. Sokan nem fognak tudni "átlépni". Ezen a szinten maradnak. Eddig senki nem tudta pontosan leírni, mi is történik a felemelkedőkkel. Akik itt maradnak, valószínű. hogy középkori szintre süllyednek majd, mivel a modern technológiák, a civilizáció megsemmisül, vagy egyszerűen nem fog működni semmilyen technológia. Elképzelhető az is, hogy a 13 Hz aktiválja az emberek alvó génjeit, és genetikai kódunk segít az új körülményekhez alkalmazkodni.

Sok a találgatás, vészjóslás. Szerintem tegyük azt amit tennünk kell. ha úgy érezzük készüljünk a karácsonyra – a szeretet ünnepére –, ha úgy érezzük készüljünk a változásokra.