123. NAP

2012.12.24 16:23

 

Eljött a Karácsony napja is. Eddig nagyon békésen telt, pedig ez nem szokványos. Kislányom rendkívül aranyos és segítőkész volt, már ajándékokat is bontott.

Reményeim beigazolódtak, mert még mindig van hó. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy fehér a táj :) Hóra már kevésbé emlékeztet, de az összhatás a lelkemnek jót tesz.

Este nagyot szánkóztunk a hóesésben, jól esett. Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy még Újév előtt lett volna hó. Köszönöm Univerzum, lehet, hogy az emberek többségének nem okoztál ezzel nagy örömöt, de nekem igen! És ez nekem elég! Ilyen egyszerűen működik a jókedvem. Elég egy kis tartós, fehér, szilárd csapadék és én már a mennyekben járok. Úgy gondolom, hogy aki nem szereti a havat, abban nem nyílt ki újra gyermeki éne, vagy egyszerűen csak nyáron van a születésnapja :)

A karácsonyi hangulatom is a tetőfokára hágott, bár érzem, hogy nem tart már soká, mert mindjárt itt az Újév és egyre kevesebb a díszítés…Imádom a dekorációkat nézni, ha tehetném mindenkihez bemennék és meglesném mit alkotott. Valaki beenged? :)

 

Élvezzétek a Fadíszítést, Ajándékozást és a Fenséges, Bőséges Ünnepi menüt!

Békés Karácsonyt Kívánok!