273. NAP

2013.05.23 13:08

 

Mit szeretek az Életemben, az Életben? Összegyűjtöttem néhány dolgot, amik számomra a boldogsághoz közeli érzéseket váltják ki. Ha ezek halmozódnak, könnyen kerülök Boldogságos állapotba <3

IMÁDOK

Felhőket nézni * Csillagokat csodálni * Fűben feküdni * Csónakázni * Fát ölelni * Biciklizni * Kéz a kézben menni * Napfényben állni * Érezni a friss szellőt * Szivárványt nézni * Cicát/kutyust simogatni * Finomakat enni * Halak lubickolását nézni * Galambok totyogását szemlélni * Madarak röptét figyelni * Kerti tó csobogását hallgatni * Naplementét/ felkeltét nézni * Örömködni * Nevetni * Szeretni * Hinni.

Ezek többsége olyan dolog, ami mind adott. Amihez nem kell több mint kimenni az utcára. Keresni egy kutyát, egy rétet, egy patakot… :) Egyszerű és mégis nagyszerű.

Minden nap ugrándozok a felismerések között. Pedig tényleg nagyon egyszerű az egész, átlátni az Életet annyi, hogy csak úgy vagyunk. Örülünk mindennek, keressük a jót, remélünk, szeretünk. És ha valamire igazán vágyunk nem hessegetjük el azzal a gondolattal, hogy áh, úgyse fog összejönni. Mindre képesek vagyunk. Bármit megtehetünk! Csak menni kell, ha jön a lehetőség. Ha kirajzolódik az út, igenis bátran el kell indulni.

Tegnap esti naplementénk

             

Tervezgetni lehet, kell is, bizonyos mértékig, de nem túl részletesen. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha valamit túl aprólékosan kigondolok, akkor ott több a hibázás lehetősége. És amint jön némi változtatás, én könnyen elbizonytalanodom. Csak az érzés legyen meg, amit a terv véghezvitele kivált belőlünk, na meg a vágy. Ennyi az egész.:) Így vélekedem.