A Vonzás Törvénye a gyakorlatban

Re:Re:"Kívánságfal"

Anna | 2013.03.28

Ha nem írod,akkor is átsüt soraidon,hogy a Varázslatot azóta olvasod,gyakorlod! :-)
A hála nagyon fontos! :-) Mindenkinek ajánlom!

Re:Re:Re:"Kívánságfal"

ForrásEnergia | 2013.03.28

Igen,általában így van,ha olvasok egy könyvet teljesen belemerülök, és átveszek belőle mindent. Abban a világban. érzésekben élek. Te olvastad egyébként?

Re:Re:Re:Re:"Kívánságfal"

Anna | 2013.04.01

Igen,szinte minden nap a kezembe veszem, s gyakorlom! "Az én kis bibliám".......erre írtad anno,hogy elfogod te is olvasni. :-) Kellemes Húsvétot! :-)

Re:Re:Re:Re:Re:"Kívánságfal"

ForrásEneria | 2013.04.12

Bocsánat a késői válaszért. Igen,és nem is hazudtam, olvasgatom, most jutottam hozzá az érzéshez, hogy el akarom olvasni :) Most kicsit pihentetem, és hagyom, hogy Benső énem beszéljen hozzám. Viszont a hálát sokkal gyakrabban érzem, holott a feléig sem jutottam a könyvnek. Valamit elültetett bennem, és tudom, hogy ha végigcsinálnám a 28 napot gyökeresen megváltozna az életem.Kitartás kell hozzá ;)

Olvasmány

Liza | 2013.01.01

https://emk.hu/wp-content/uploads/2010/03/EFT-kezikonyv.pdf

Madárcsodák

Liza | 2012.12.31

https://youtu.be/YTR21os8gTA
Igen, ha békén hagyjuk őket, ők tudják a dolgukat, tisztában vannak a kozmikus szerepükkel.
B.U.É.K.

Re:Madárcsodák

Liza | 2013.01.01

Így mi is csupán annyit látunk/értünk a bennünket körülvevő evidenciákból, amennyire ebben a létünkben szükségünk van, amennyi szükséges és megengedett a számunkra...

Kíváncsiság

Liza | 2012.12.30

Vagy Te és mondjuk van egy kutyád. Teszed a dolgod, megkavarod az ebédet, leírod, hogy 2 + 2 = 4. A kutyád ott van melletted, látja mindezt, mondod is neki, hogy "kettő meg kettő, az négy -- evidens, nem?!" És mindebből szegény kutty mit fog fel? Abból, hogy vajon miért tüsténkedsz körülötte? Mutatsz neki egy darab papírt írással, nézi -- vajon mi jut el az agyáig belőle? A tartalma biztosan nem, de még a kérdés sem, hogy mire jó az a sok ákom-bákom. Pedig minden ott van/történik a szeme láttára. Mégis mi ér el a tudatáig? Legföljebb frekvenciák: a szereteted, a frusztráltságod, a félelmed...
Hát akkor mire a sok kérdés? Minden itt van előttünk, körülöttünk, bennünk -- de felfogni csak azt vagyunk képesek, amire be vannak állítva a frekvenciáink. Talán Neked vagy nekem kicsit szélesebb sávban, mint az átlag, de akkor is nagyon-nagyon végesen.......

Re:Kíváncsiság

ForrásEnergia | 2012.12.30

Először nem tudtam, hogy mi fog ebből kisülni, de már értem.
Igazad van, nem kell mindent tudnom,csak éreznem. Ez így teljesen jó lenne, ha olyan szinten rá tudnék hangolódni a természetre mint az állatok. Sokan azt gondolják, hogy milyen rossz az állatoknak, mert sokszor tehetetlenek és nem értjük őket, de ha mi nem zaklatjuk őket nagyon is rendben vannak. Az ösztöneik, érzéseik irányítják őket.
Irigykedem.
Rám még sok más egyéb hat amit egyenlőre nehéz kiszűrnöm...

Kerek Világ

Liza | 2012.12.29

Álmodj Királylány! És az álmaid (az álmaink) váljanak valóra!

Re:Kerek Világ

ForrásEnergia | 2012.12.30

Álomból valóság. Már milliószor megtörtént, csak nem mindig vettem észre. Már figyelek rá, és várom a megtestesülést:)
Neked is Kívánom Vágyaid valóra válását!

Te

t73 | 2012.12.12

Nagyon boldog Szülinapot kivánok Neked és varázslatos életet!

Re:Te

ForrásEnergia | 2012.12.12

Köszönöm szépen, ilyen köszöntőt még nem is kaptam, irtó jól hangzik;) A varázslatot lesem minden percben, és sokszor nyakon is csípem;)

Kívánságfal :-)

Anna | 2012.12.07

Szia! :-) Nagyon érdekesnek találom a blogodat! Én naponta olvasom a Secret-et,és hasonló témájú könyveket.Mind erőt ad, szabadságot,optimizmust,hitet,s megtanít tudatosan,pozitívan gondolkodni.Sokunknak van kívánságfala,remélem minden szerető,hálás,szépet értékelő,adakozó ember bevonzza a rajta szereplő,elképzelt dolgait fizikai síkon is.Működik a dolog,csak kitartás és "jól érzem magam"-állapot kell hozzá! Minden jót kívánok Neked is! :-)

Re:Kívánságfal :-)

ForrásEnergia | 2012.12.11

Szia! Köszönöm szépen a sok pozitívumot,csak úgy sugárzik a soraidból kedvesség, jóakarás, szeretet.
Igen-igen a titok a "jól érzem magam" állapot, amit még ebben a világban kicsit nehezebb fenntartani sokáig és tartósan, de javul a helyzet és egyre könnyebb lesz!Hamarosan a rossz hangulatot lesz nehéz elérni, vagy egyszerűen nem is fog létezni:)
Az igazi Boldog, Gondtalan jövő

Rendeld meg az Univerzumtól

Liza | 2012.12.07

Röviden: Tegnap előadás/bemutató/vizsgálat/kezelés -- "kell nekem egy olyan eü-szerkentyű". Végén sorsolás és ráhangoltam, hogy ki fogják húzni az én számomat a legnagyobb kedvezményre -- és így is lett. Eredeti áron sose tudtam volna megvenni, pedig nagyon kell.
Hasonló jókat és szép napot kívánok!

Re:Rendeld meg az Univerzumtól

ForrásEnergia | 2012.12.08

Gratulálok a sikeredhez, ugye milyen jól esik az ilyen?Egyébként meglepődtél mikor kihúzták a számod vagy tudtad és inkább csak örültél a jól megérdemelt sikernek? :)

Re:Re:Rendeld meg az Univerzumtól

Liza | 2012.12.10

Köszönöm! Nem, meg sem lepődtem, a bizonyosság nyugodt érzésével ücsörögtem a leghátsó sorban és csak vigyorogtam, míg a többiek tülekedtek...

Re:Re:Re:Rendeld meg az Univerzumtól

ForrásEnergia | 2012.12.11

Így kell ezt csinálni!!;) Sokszor kerülök én is "bizonyosságos" állapotba, de mikor direktbe akarom valahogy nem megy. Gyakorlás és hit kérdése, úgy gondolom.
Akkor most hajrá, jöhetnek a nagyobb,izgalmasabb dolgok..és te csak ülsz otthon és várod, hogy becsöngessen a postás, vagy kihúzzák a lottószámaidat..;)

Re:Re:Re:Re:Rendeld meg az Univerzumtól

Liza | 2012.12.12

;-))) Akarattal nálam is ritkán mennek a dolgok. Úgy tűnik, amikor az égiek úgy gondolják, hogy egy kicsit megtámogatnak -- mert megérdemlem... -- akkor jön egy sugallat, hogy hová menjek, mit tegyek, mert ott a megoldás.
De arra esküdtem, hogy Te is Nyilas vagy! Nekem 9-én volt a szülinapom (kb. 2x annyiadik +, mint a Tiéd ;-)))
Légy nagyon boldog szeretteid körében!!!

Házad

Liza | 2012.11.23

Balaton-parti kis falun áthaladva csak beugrottam a kisboltba. Majd számomra is váratlanul megkérdeztem: nem tud itt eladó házat? A mögöttem álló vevő megszólalt: szomszédja éppen hirdetést ír -- odamentem vele, beléptem a kapun és csak rámtört az érzés: EZ AZ ÉN HÁZIKÓM! Ennek 10 éve, azóta is itt lakom boldogan (gyerekeim csak azt nem értik, hogy miért kérdeztem egyáltalán meg a közértest, hiszen szó sem volt arról, hogy Budáról ukk-mukk-fukk leköltözöm...)

Re:Házad

ForrásEnergia | 2012.11.27

Elképesztő történet! Én is hasonlóan meglepő módon képzelem el a beteljesülésemet. Még az is elképzelhető, hogy ismerem is a jelenlegi tulajokat!:)
Nagyon tetszik a történeted, egyébként tényleg nem volt benne a gondolataidban sem a Balaton?

Re:Re:Házad

Liza | 2012.11.30

De igen. Egyszer éppen itt a Balaton-felvidéken átutazva azt találtam mondani -- úgy látszik, kellő vágyakozással ;-))), hogy ha nekem egyszer lesz pénzem, csak itt szeretnék egy házikót.

Ihlet :)

Mókus | 2012.11.22

Imádom olvasni a soraidat, nap mint nap azzal kezdek, hogy fellépek ide és elolvasom az újabb fejleményt!! :) * * * elköltöztünk * * * a hideg rázott!! akarom a folytatást! :) fizikai valóság már most az áhított ház? Én is írtam korábban egy füzetecskében a bevonzott dolgaimat, de már nincs meg... most újat kezdek visszaemlékezve mindenre, és mindent újra átélve :) Már alig várom, hogy hazaérjek munkából és nekiláthassak nyugalomban, pislákoló gyertyafény mellett energiával feltöltve :)

Re:Ihlet :)

ForrásEnergia | 2012.11.23

Úgy látom, kicsit félreérthetőre sikerült az a bejegyzés. Bár azért nem hiszem, hogy egy szó nélkül csak ennyit írtam volna ha már a Házamba költöznék!!:)) De az sem várat magára sokáig!Minden esetre egyre jobb a helyzet, és lesz olyan bejegyzés ami a Házamba költözést írja le:)
Mindenképpen hasznos ez a "bevonzott lista", sok pozitív energiát ad!
Köszönöm a kedves sorokat :)

Kósza gondolat

Szőnyi Liza / liventa | 2012.11.19

Kedves ForrásEnergia (fura ez a megszólítás...), vissza-visszatérek az oldalaidra, mióta rátaláltam. Megengedsz 2 apró észrevételt nekem?
1) Túlságosan sok "nem"-be ütközöm a blogodban -- igaz, úgy tűnik ez nem írja felül a pozitív állításaidat.
2) "nem és nem, én nem akartam ilyenre költeni" -- vagy akármire; azt tanultam korábban, hogy jó szívvel, könnyedén adjuk ki a pénzt (mondjuk tompítja, ha az "ilyen"-en van a hangsúly, amely kiadás ebben az esetben fölösleges lett volna).
Sok szeretettel kívánok sok sikert új életedhez:
Liza

Re:Kósza gondolat

ForrásEnergia | 2012.11.19

Kedves Liza!
Köszönöm az építő kritikát, bizonyos mértékben tényleg ellentmondásosak lehetnek, esetleg zavaróak a "nem"-ek. Tudatosan szűröm már a gondolataimból, kijelentéseimből, de egyszerűen vannak olyan kontextusok,ahol muszáj így írnom.Szerinted hogy kellene fogalmaznom ahelyett, hogy nem akartam ilyenre költeni?A válasz erre talán a gondolatelterelés, és igazából én így tettem,vagyis, gondoltam a dologra, majd arra, hogy nem kívánok költeni rá, majd elengedtem azzal, hogy nem is fogok. És nem foglalkoztam vele.Viszont ezt a folyamatot úgy tudom érzékeltetni a legjobban ha így fogalmazok.
Igazság szerint a legtöbb kiadásomat jó szívvel teszem, hagyom, hogy kicsusszanjon az az összeg,tudom,hogy ha nem fáj, könnyebben visszajön. Sokszorosan.
További szép napot!

Re:Re:Kósza gondolat

Liza | 2012.11.23

Kedves ForrásEnergia, talán azt mondanák a nálam okosabbak -- és kitartóbban gyakorlók ;-)) -- hogy ebből a "költeni" szó fog teljesülni, tehát inkább valahogy így fogalmaznék: a pénzemet csak szép és hasznos dolgokra költöm.... vagy valami ilyesmi...
Csodálatosak az oldalaid incl. színek, szimbólumok, tartalom -- és a mindezek mögül átjövő lelked, energiád.
Ha megengeded, továbbra is látogatlak, mert hosszú kihagyás után kezdek visszatérni a LÉNYEGHEZ -- a Te segítségeddel is, KÖSZÖNÖM.

Re:Re:Re:Kósza gondolat

ForrásEnergia | 2012.11.27

Köszönöm a szép sorokat, a biztatást, dicséretet, annyira jól estek.
Még, hogy megengedem, nagyon örülök, ha olvasol és hasznát veszed soraimnak! :))
A LÉNYEG mindig belül van, csak kell némi segítség, hogy felszínre törjön! ;)

a Jól-lét Örvényében

t73 | 2012.11.15

https://www.youtube.com/watch?v=ppJqziwxqco&feature=youtu.be

Tételek: 31 - 60 ból 77
<< 1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása