A Vonzás Törvénye a gyakorlatban

ötletek a rezgésszint emeléshez

Ninon | 2012.11.14

nézegettem és eszembe jutottak szavak.........esetleg ha neked is örömet okoznak beleirhatnád.
hála, szerelem, tisztelet, gazdagság, jólét, jókedv, vidámság, szabadakarat.....ennyi :-) perpill.

Re:ötletek a rezgésszint emeléshez

ForrásEnergia | 2012.12.16

Köszönöm a tippeket, párat bátorkodtam felhasználni:) Tudom, jó későn reagálok, de képzeld, csak most csináltam erre időt és kedvet magamnak:) Kicsit írtam még hozzá mást is..

hála

t73 | 2012.11.13

Szia,nagy örömmel olvasom a blogodat.Én hiszek a Vonzás Törvényében,amihez a kulcs a szeretet és a hála.Szeretem a gyerekemet,megköszönöm ha ajándékot kapok-ilyen voltam.Megtanultam szeretni az életet,az embereket.Minden reggel hálát adok az életemért,az elóttem álló csodás napért,az egészségemért,az otthonomért,a mindennapi betevőmért,a pénzemért ami van,a szeretteimért.Van hálakövem,amit este lefekvéskor előveszek és hálát adok a már fent leirtakért és az aznapi dolgokért.Más ember lettem,ha módomban áll segitek embernek,állatnak.És ez boldoggá tesz.Az Univerzumnak leadtam a rendelést,készitettem elképzelő táblát,naponta vizualizálok és igyekszem a legtöbb időt az Örvényben tölteni.Varázslatos napot kivánok Neked

Re:hála

ForrásEnergia | 2012.11.13

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat, sokat segít nekem! Tudom én is, hogy nagyon fontos a szeretet és a hála, de ezeken nehezebben jutok túl mint a pontos gyakorlatokon, a tárgyi dolgokon. A szeretet és a hála olyan megfoghatatlan dolgok. Szeretnék minden percben szeretni és szeretve lenni. Sajnos még nem jutottam el arra a szintre, hogy ezt minden irányba kimutathassam, még eléggé nagy a burok ami körülvesz. De napról-napra oldódik. Sokkal jobban szeretem például az állatoknak kimutatni a szeretetemet. Velük vagyok a leggondoskodóbb. Talán azért, mert olyan sérülékenynek tűnnek, hiszen nem tudják elmondani, hogy mit akarnak. Az emberi segítségben még újszülöttnek számítok, ezen a téren még győz az önzőség:( Dolgozom rajta,mert tudom, hogy ez teszi teljessé az életemet. Neked is csodálatos napot kívánok és a lehető leggyorsabb beteljesüléseket!

most pillanata

Ninon | 2012.11.13

szia, pontosan tudom miről irsz, mert nekem is van sokszor hogy varrok és már azon gondolkodok hogy utána inditom a mosogépet v.kiteregetek v. akármi. No ez nagyon nem jó, hiszen nem ez azért van, mert nem élvezzük a pillanatot. legalábbis én igy vagyok vele, ha csak kötelességből csinálok valamit, akkor már azon jár az eszem hogy mi a következő lépés. viszont ha valamit nagyon élvezek (pl.görkorizás) akkor szinte repül az idő és nem foglalkozok azzal hogy mi lesz utána. Én igy vagyok és amikor ezt észreveszem magamon, próbálom keresni hogy miért is szeressem pl.a mosogatást.........vagyis emelem a rezgésszintemet.........

Re:most pillanata

ForrásEnergia | 2012.11.13

Szia! Ez nagyon igaz, mikor befejeztem az írást én is arra a következtetésre jutottam, hogy csak azoknál a dolgoknál van ez amiket nem élvezek.Legalábbis nem élvezem annyira, hogy teljesen belemerüljek/elvesszek benne. Muszáj keresni és találni valamit szeretnivalót a mosogatásban is!!Nekem ugye a habosítás már felkeltette az érdeklődésemet!De már azt is próbáltam,hogy lelassítom magam, és szinte csak fényezem az evőeszközöket/lábasokat.Nem rossz!De ha tényleg sietni kell...

kislányod

Ninon | 2012.11.09

szia, olvastalak ma is , mint minden nap és az jutott eszembe, hogy a kislányod nyűgösségét átfordíthatod hooponopóval...........ugye tudod mi az? https://www.youtube.com/watch?v=kfTK60VE3sI
saját tapasztalatból ajánlom, csodákra képes :-)

Hooponopono

ForrásEnergia | 2012.11.10

Szia!
Köszi a tippet, igazság szerint mostanában sokszor találkozok vele a környezetemben, úgyhogy lehet ideje lenne foglalkozni vele:)
Örülök, hogy még most is olvasol;)

Köszönet és Biztatás

ForrásEnergia | 2012.11.06

Sziasztok!

Nagyon örülök a sok e-mailes megkeresésnek, jól esik a támogatás, és persze kíváncsi is vagyok, hogy mi történik veletek.
Bátran írjatok üzit, hamar válaszolok és méghozzá nagyon szívesen :)
Tanácsokat kérésre is osztogatok és boldogan olvasom az ötleteket, kérdéseket.

elérhetőség

tiiger | 2012.10.18

Szia!
Nagy lelkesedéssel olvasom a blogodat és szurkolok neked, hogy összejöjjön ami a szíved vágya a ház!
Láttam, hogy a vonzásaid között szerepel a kislányod is. Nekem most a nagyon nagy vágyam egy kislány és szeretném megtudni, hogy hogyan csináltad, mit csináltál hogy megkapd, mennyi ideig tartott stb... Leírod nekem ezeket ha van egy kis időd?
Sajnos nem találtam az oldalon az elérhetőségedet, hogy privátba írjak neked, de az enyém: tiiger@freemail.hu
Nem akarom itt "fárasztani" a többi fórumozót a személyes kérdéseimmel!
Előre is köszönöm a segítséget!

Re:elérhetőség

ForrásEnergia | 2012.10.18

Szia!
Köszönöm megint a drukkolást :)
Amint lesz időm összeszedem a gondolataimat és emlékeimet ezzel kapcsolatban és megírom neked emailben. Mondjuk az, hogy pont kislány lett nem hiszem, hogy vonzás, de tény, hogy lányt akartam:)
Szerintem ez abszolút idevágó kérdés, nem hiszem, hogy bárkit "fárasztanál" vele!
Jó, hogy említed, fel is tüntetem az elérhetőségemet.

.

Gabó | 2012.10.16

Kedves ForrásEnergia!
Izgatottan várom azt a bejegyzést, amiben már az új házadról írsz :) Mindent bele!!!!
További szép napot kívánok neked, és minden fórumozónak :D

Re:.

ForrásEnergia | 2012.10.16

Kedves Gabó!
Az a bejegyzés tényleg nagyon izgalmas lesz! Nem mondom, hogy én is alig várom,(mert ugye a türelmetlenkedés nem jó érzés) de tényleg nagyon boldog leszek mikor megírom azt a napot! Azt hiszem ezt is beleveszem a vizualizációimba;)
Köszi a biztatást és neked és szép napot kívánok!

:-)

Ninon | 2012.10.15

szia, örömmel olvasom blogodat, sokszor magamra ismerek, az aggodalmaimra, az érzéseimre........te biztosan nyilas vagy, kitartó, elszánt és örökvidám.

Re::-)

ForrásEnergia | 2012.10.15

Szia!
Nagyon örülök az örömödnek. Egyébként asztrológiával is foglalkozol? Mert tényleg nyilas vagyok:) És amiket leírtál pontosan igazak rám.
Akkor ezek szerint te is nagyjából így állsz hozzá a témához mint én? Vannak nagy terveid, megvalósulásaid? ;)

Hűha:)

Szivárványvadász | 2012.10.05

Na, ilyen blogot sem olvastam még! :)
Most már igazán kíváncsi vagyok a fejleményekre!!!
Addig is olvasgatom a napi fejleményeket, kicsit hasznosabb időtöltés, mint a Bridget Jones naplója. Ebből legalább tanulni, töltekezni lehet. Itt egy ember végre, aki nem csak málészájúan olvasgat és irigykedve nézi mások eredményeit, hanem TÉNYLEG megtesz mindent a siker érdekében. Hajrá Kedves! Legyen tiéd az élet összes öröme!

Re:Hűha:)

ForrásEnergia | 2012.10.06

Köszönöm a biztató szavakat!
Hiszem, és tudom is, hogy itt megfogalmazott, sőt még a kimondatlan vágyaimat is meg fogom tapasztalni, mégpedig akkor és úgy amikor számomra a legjobb.
Jó olvasgatást továbbra is;)

Tételek: 61 - 77 ból 77
<< 1 | 2 | 3

Új hozzászólás hozzáadása